2. května 2012

Už jsme velcí jako ďas!


Tak jsme po dvou měsících navštívili tetu doktorku a pomalu se nestačili divit, jak jsme vyrostli!

Ze Sáry se stala velká slečna, která je zvědavá jako správná baba. Když nevidí, tam se snaží svůj kukuč vytáhnout pomalu až za roh a hlavně už se 3 týdny plazí ... sice pozpátku a občas ji chybí zpětná zrcátka, ale je fakt šikovná. Před pár dny se přetočila sama poprvé i na bříško. Kubík se pro změnu stráááášně moc vytáhl a je z něho už velký chlap ... trochu pohodlný, který stále to bříško nemá a nemá rád a když jej na chvilku přetočíme, tak se v cuku letu překulí zpět na záda. Pravda, nemizí tak rychle z hrací deky jako Sárinka, ale i po zádech se umí celkem rychle pohybovat ... dělá mostíkové skoky. A nejkrásnější je, když má radost ... říkám, že na zemi tančí lambádu :)

A jak že jsou velcí?

Sára se vytáhla o 4 cm a dosáhla mety 68 cm a Kubík 72 cm a co se týče váhy ... jejej, přibrali každý po dvouch kilech. Však si doma ze Sárinky děláme srandu, že je to malý dvoubradáč ... promiň Sáry :)
Sára váží 7 800g a Kuba 8 150g ... už aby pomalu začli chodit samy, do toho třetího patra bez výtahu se začínají trochu pronášet! Ale nemůžeme si stěžovat, máme posilovnu doma zadara. No neberte to!

PS: stále jsme bezzubé šelmy :)




Žádné komentáře:

Okomentovat